Strækmærker

Hvad er strækmærker?

Strækmærker er små bristninger i bindevævet hvor de elastiske fibre i underhuden er belastet så hårdt, ad de viger fra hinanden og overhuden giver efter. Der er mange årsager til strækmærker; overvægt, graviditet eller anden hurtig vækst. Også slanke kvinder i god form kan udvikle strækmærker.

Man kan forsøge at forebygge strækmærker under graviditeten gennem korrekt ernæring hvor hudens elasticitet styrkes gennem sund og varieret kost med ekstra vitaminer og mineraler. Vitamin E og C har stor betydning for dannelsen af kollagen i huden og derfor anbefales at spise ekstra frugt og grønt suppleret med evt. kosttilskud.

Ultratone reducere strækmærker eller fjerner dem helt med TrioLipo® behandlinger! Behandlingen startes med dermaroller der får huden til at påbegynde en reparationsproces hvilket er med til at øge cellefornyelse og derved produktionen af collagen. Herefter anvendes hhv. elektrisk biostimulation og 3 MHz ultralyd der gendanner colagen og elastin. Med Ultratone OCM®M (Optimal Cell Modulation) teknologien sker forbedringen helt nede på celleniveau. Cellerne muskelfibre og collagenvæv gendannes med Ultratone’s højteknologiske processer. Udover fjernelse af strækmærker bliver figuren strammet

væsentligt op. Behandlingen kan gennemføres ved Middelfart Helse, da personalet er Certificeret Ultratone Klinik og vi har de nyeste opdateringer på området.