Forældre forberedelse

en god start i livetDer er mange meninger om det at få børn. Som par, der venter barn, får I sikkert mange gode råd om både fødsel, amning og om, hvordan I bedst gør. Det er en god idé, at I som par får talt sammen om jeres forestillinger om og forventninger til at blive forældre. For de fleste par er det en rigitg stor omvæltning at blive familie. Livet byder pludselig på nye og nogle gange uforudsigelige udfordringer.

Ved forældreforberedelse kan I få suppleret jeres viden om amning og de første dage med jeres nyfødte barn, samt øge jeres bevidsthed om, hvordan I kan forberede jer til jeres kommende forældreskab. I kan deltage i forældreforberedelse når som helst i graviditeten, men start gerne hen imod graviditetsuge 26-32.

ForældreforberedelseHver gang, der fødes et barn, fødes der også en mor og en far. Voksne mennesker der har glædet sig til forældreskabet. Siden udvikler forældreskabet sig til familieliv, og familielivet ændrer sig hele tiden.

Forældreforberedelse 2Det offentliges tilbud dækker mange gravides behov, men der er også en del som har behov udover det offentliges tilbud… I disse tilfælde kan jeg bidrage med yderligere graviditetsundersøgelser, familieforberedelse, råd eller vejledning efter fødselen.