Fysurgisk massage

MassørenVed fysiurgisk massage masseres musklerne fra deres udspring til deres tilhæftning. Formålet med behandlingen er at få stimuleret kredsløbet og fjerne affaldsstoffer og derved skabe balance i muskulaturen.

Du kan vælge at få en individuel massage, hvor vi i fællesskab finder frem til de muskelgrupper hvor du har problemer, eller du kan vælge en generel velværs massage hvor vi på 1½ time kommer hele kroppen igennem.

Massagen udføres ved forskellige teknikker, der bruges bl.a. strygninger, effleurage, tværmassage, tryk, vrid, og udspænding af muskulaturen. Desuden kan før eller efter massagen anvendes TDP – Infrarød Mineral Terapi som er en varmeterapi med udskillelse af mineraler, som optages af organismen og fremmer dermed helingsprocesser. (Læs mere om TDP – Infrarød Mineral Terapi beskrevet på siden under akupunktur).

Der opnås positive resultater efter allerede første gangs massage.

Der udfærdiges behandlingsforløb ved første behandlingsdag. Det er den samme massør der behandler hver gang. Vi sikrer jer på denne måde et trygt forløb, der bliver tilrettelagt udfra Jeres individuelle behov og ønsker.

Derudover har vi speciale i behandling af kolik- og urolige børn samt babymassage.