Ansigtsbehandling

Luksus ansigtsbehandling med diamant-slibning

Middelfart Helse tilbyder dig skøn ansigtsbehandling, der kan ses og mærkes. Vi tilbyder dig individuel behandling som dækker over de ønsker og behov du har for at opnå den bedste ansigtspleje.

Luksus ansigtsbehandling med diamantslibning starter med afrensning af huden hvorefter huden skånsomt slibes med diamantsliber der er afstemt til din hudtype. Diamantslibningen fjerner alle de døde hudceller i flere lag og fornyer huden. Derefter er huden i stand til at optage collagen fra den skønne kølende maske der pålægges. Herefter Pure hyaluronsyre som lægges ind med 3 MHz ultralyd. Ultralyd har dokumenteret god effekt på genopfriskning af huden, den stimulerer dannelsen af elastin og collagen, gendanner naturligt vævet som fylder fuger og rynker ud indefra samt reparere vævet og forbedrer elasticiteten. Hyaluronsyre er den bedste, naturlige og fugtgivende komponent som har den højeste NMF faktor i verden (NMF = Natural Moisturing Factor). Hyaluronsyre trænger dybt ind i huden pga. lav molekylærvægt og ved hjælp af ultralyden. Dermed forbedres hudens fugtbalance og øger naturligt hudens elasticitet og modvirker ældning. Hyaluronsyre binder effektivt væske. Der gives let ansigts- og hals massage inden huden beriges med dagcreme.

Du får 60 min. skøn ansigtsbehandling.

Klinikken anvender kun rene produkter. Vores Hyaluronsyre er 100% pure.

Behandlingen er særdeles velegnet til:

* Store porer

* Ujævn pigmentering

* Rynker og fine linjer

* Overfladiske bumser/akne

* Fedtet hud/hudproblemer

* Solskader eller alderspletter

* Ar

* Tør hud

* Poser eller mørke rander under øjnene

* Udsætte alderstegn

Du er velkommen i klinikken til en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig!

Hos Middelfart Helse kan du være sikker på at Pia har dine ønsker for øje under behandlingen så du er i bedste hænder! Hos os er du i centrum og helheden er det væsentlige.