Smertebehandling

Smertebehandling med Ultratone Futura Pro. -effektiv til muskel- og ledsmerter.

 

Muskel- og ledsmerter behandles effektivt med Ultratone Futura Pro elektronisk biostimulation. Metoden tilfører det belastede område mere blod hvorved de ophobede affaldsstoffer og mælkesyre i musklerne udvaskes og smertestiller de behandlede områder. Borttransport af affaldsstofferne øges markant. De rytmiske sammentrækninger, via mikro-strøm gennem elektroderne medfører, at der bliver løsnet op for muskelspændingerne.

 

En ekstra smertelindring opstår fordi impulserne stimulerer kroppens produktion af endorphiner (kroppens eget smertestillende middel), der er uden de bivirkninger, du kender fra piller og anden medicin. Systemet er både logisk, enkelt og meget effektivt. Behandlingerne kan med fordel kombineres med massage eller akupunktur – eller helt erstatte dem, hvis problemet udelukkende er muskulært. Biostimulation med Ultratone Futura Pro arbejder på celleniveau og øger blodcirkulationen i muskler samt omkringliggende væv og udvasker den syre der dannes ved muskel- og led smerter.

 

Ultratone Futura Pro gennemfører lymfedrænage og detox som hjælper lymfesystemet til at udvaske skadelige affaldsstoffer der ophober sig i vævet og hjælper derved kroppens evne til at skille sig af med affaldsstofferne efter overbelastning, infektioner, stress medicinrester etc. Behandlingen er yderst effektiv i smetebehandlingen.

Fibromyalgipatienter har stor gælde af smertebehandling med Ultratone Futura Pro kombineret med infrarød varme.

Behandlingerne kan suppleres med forudgående ultralyd som tilkøb. Behandlingen kan ikke udføres på gravide eller patienter med pacemaker.